Välj kategorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Produktlista
BARN - BARNVAGNAR
BÅTLIV-Kajak-Kanot
Sea Eagle uppblåsbara BÅTAR
SOLGLASÖGON Sunread Bifokala
SUP Stand Up Paddleboard - Sea Eagle
Sea Eagle uppblåsbara KAJAKER
Sea Eagle uppblåsbar KANOT
Sea Eagle uppblåsbara Fiskebåtar KAMPANJ
NoTool Båtställningar
ABNET Rengöring

OUTDOOR Camping

NyhetsBlogg

Thule Chariot Cross 1, 2
Thule Chariot CAB 2
Thule Chariot Corsaire 2
Thule Chariot LITE 1
Thule Chariot LITE 2

Thule Chariot SPORT 1
Thule Chariot SPORT 2

Thule Coaster XT

Cykelvagn HAMAX

Nordic Cab Active

Nordic Cab URBAN
Nordic Cab EXPLORER
Nordic Cab FILMER
Nordic Cab TILLBEHÖR

Visa Kundvagn
Till Startsida

Kundtjänst
Kundtjänst/Teleorder
Nyhetsbrev-/Kundklubb
Köpvillkor
Kontakta oss
Företagsuppgifter
Login Avtalskunder

LÄNKAR
BLOCKET-BUTIKEN
FACEBOOK

Alla priser
är inkl. moms

EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron Kreditor (SE)
Sea Eagle Uppblåsbar Sport Runabout 10'6"Beställning:
 

Lägg varan i kundvagnen!
(den kan tas bort senare)


Sea Eagle Sport Runabout 10'6" uppblåsbar båt

Beskrivning:Sjövärdig under alla förhållanden.

Sea Eagle Sport Runabouts
har sålts sedan 1997. Sedan dess har de testats i alla typer av förhållanden runt om i världen. De har tagits runt Long Island (300 miles varje resa) flera gånger i varierat hav, från spegelblankt till (10-12 fot) 3-3,60 meters havsvågor och i våldsamma åskväder. De har använts på Yangtze River och på den indiska kontinenten för brand och översvämning i räddningsarbetet. Båtarna används av polisavdelningar för översvämningar, räddningsarbete på sjöar, floder, vikar och hav. Dessa båtar har verkligen testats i alla väderförhållanden och är så säkra och sjövärdiga som det en uppblåsbar båt kan göras.


PATENTERAD "Drop Stitch" på utsidan. Den uppblåsbara kölen "drop stitch" ger felra unika prestandafördelar. Det ger möjlighet att vända skarpt och exakt i någon riktning, vilket är en fördel när man kommer till en docka eller båttrafik i trånga hamnar. Den uppblåsbara "drop stitch" ger också extra flytkraft i fören och låter denna båt att rida över vågor snarare än plöja igenom vågorna. Samma funktion i kombination med stora rundade rör hjälper dessa akterspegel båtar komma upp på ett plan mycket snabbare. Till skillnad från andra akterspegel båtar med en inre uppblåsbar köl. Sea Eagle akterspegel båtar är mycket mer exakta, känsligare och stabila i alla sjöförhållanden.

VÄLJ: Gjuten plast i brädorna eller Rigid High Pressure uppblåsbar "Drop Stitch Golv".

Vi erbjuder två typer av golvskivor för våra Sea Eagle Sport Runabouts, båda ger unika fördelar. Våra gjutna plastbrädor är praktiskt taget okrossbara och kommer inte att skadas av solen, saltvatten eller andra kemikalier samtidigt ges en enorm strukturell styrka för sjöfarten och stående möjligheter för sprotfiskare och seglare.

Våra högtrycksstyva uppblåsbara
"Drop Stitch Golv"ger en utmärkt styvhet och mycket bra hållfasthet till en bråkdel av vikten. Om du använder Drop Stitch golvet gör du en viktbesparing i en 10.6sr = 31 pund, i en 12.6sr 43 pund och i en 14sr 46 pund. Detta är mycket viktigt om du är en yacht ägare och vill ha en superlätt och enkel båt att hantera ombord. Samma funktion är lika viktig för husbilsägare, fiskare och fritidsbåtar som vill ha mindre vikt och snabbare hantering.

INGÅR: 10'6" Sport Runabout Hull
- 10'6sr 4" Uppblåsbart "drop stitsh" golv för 10.6sr.
Lätt golv som snabbt sätts upp, enkel förvaring och transport. Styvt nog att stå på och att hålla last. (Vikt 12 lbs). *Rekommenderas för upp till 15 hk (125 pund maxvikt), 15" Shaft gasmotor.- Ihopfällbart Årset

Designad för våra Transom Båtar, dessa åror kontakt med ÅRTULL stift för snabb, bekväm rodd. Hopfällbar för enkel transport. 5 ft. 5 i. Långa. (Par)


- Aluminium bänk

Lätt att installera, Robust och lätt, Passar alla Sport Runabouts (2005 och senare). Aluminiumbänken är mycket hållbarare än träsäten, den är både stark, bekväm och säker.


- Väska i fören

Robust nylonkonstruktion. Tas loss på några sekunder med quick release clips. I denna väska kan du lagra nödvändigheter för en dag på vattnet, ankare, rep, kamera, mat, etc. Den passar perfekt i fören och håller ner skrovet ordentligt.- Handkolvpump + A41 fotpump

Handkolvpumpens speciella design ger en låg ansträngning och snabb inflation. Tillverkad med ett pålitlig och starkt aluminiumskaft. Handpumpen är utrustad med slang, infälld enkelriktad ventiladapter och ett bra läge, lätt synliga, exakt inbyggd tryckmätare. SUP Pump kan blåsa till en bar eller 15 PSI.

- A41 Fotpump


En hög kapacitet fotpump av tålig ABS-plast som packas ner för enkel resa. Kommer med tredubbla formaterade munstycke för användning om Deluxe en-vägsventiler.- Reparationskit

Reparationssats för 1000 Denier PVC båtar. Inkluderar skrov reparationsmaterial, rör av lim och Halkey-Roberts ventilsysterverktyg.


Fritidsportalen AB - Barnvagnar - Outdoor - Båt  -  Tlf. 08-77 77 200  -  E-mail: info@fritidsportalen.se  -  Org.nr: 556676-4451