Välj kategorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Produktlista
BARN - BARNVAGNAR
BÅTLIV-Kajak-Kanot
Sea Eagle uppblåsbara BÅTAR
SOLGLASÖGON Sunread Bifokala
SUP Stand Up Paddleboard - Sea Eagle
Sea Eagle uppblåsbara KAJAKER
Sea Eagle uppblåsbar KANOT
Sea Eagle uppblåsbara Fiskebåtar KAMPANJ
NoTool Båtställningar
ABNET Rengöring

OUTDOOR Camping

NyhetsBlogg

Thule Chariot Cross 1, 2
Thule Chariot CAB 2
Thule Chariot Corsaire 2
Thule Chariot LITE 1
Thule Chariot LITE 2

Thule Chariot SPORT 1
Thule Chariot SPORT 2

Thule Coaster XT

Cykelvagn HAMAX

Nordic Cab Active

Nordic Cab URBAN
Nordic Cab EXPLORER
Nordic Cab FILMER
Nordic Cab TILLBEHÖR

Visa Kundvagn
Till Startsida

Kundtjänst
Kundtjänst/Teleorder
Nyhetsbrev-/Kundklubb
Köpvillkor
Kontakta oss
Företagsuppgifter
Login Avtalskunder

LÄNKAR
BLOCKET-BUTIKEN
FACEBOOK

Alla priser
är inkl. moms

EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron Kreditor (SE)
Kajak uppblåsbar Sea Eagle 385 FastTrack Angler
Pris: SEK 19.995,00
Sänkt pris: SEK 13.970,00Beställning:
 

Lägg varan i kundvagnen!
(den kan tas bort senare)

Välj vara:

Sea Eagle FastTrack räknas av många som marknadens bästa luftkajak. Använd som kajak, jolle och fiskebåt. Paketpris på 1-2 manna + 3-mannakajak - 3 ÅRS FABRIKSGARANTI

Beskrivning:

OBS! Vid beställning av kajak-/kanot erläggs BETALNING vid beställningstillfället. Leveranstid ca 10 arbetsdagar.

RÄNTEFRITT 3, 6 och 12 mån eller Faktura: Din bokning aktiveras omgående, första månaden betalningsfri. Beräknad leveranstid ca 3 v.

FRAKT: Vi levererar via UPS.


KAMPANJ!

Med Sea Eagle FastTrack 385fta luftkajak kan du paddla själv eller vara två personer, kajaken tar liten plats ihopfälld och man är på sjön inom 8 min. Den är snabb och med sin unika konstruktion håller den kursen perfekt. Kajaken andas kvalitet rakt igenom i alla detaljer och Sea Eagle lämnar 3 års garanti. Motorfäste för elmotor samt segel finns att KÖPA TILL!


Användningsområden:
Kajak:
Blås upp båten där du vill paddla. Inget behov av takräcken/bil m.m. Du kan t.o.m. åka kommunala färdmedel med kajaken förvarad i väskan.
Jolle till stora båten: Perfekt jolle till din motor-/segelbåt. Tar liten plats/lätt att packa undan. Paddla när du vill. Elmotor gör den till en vanlig gummibåt. Köp till seglet och du kan till och med segla.
Fiskebåt: Med sin grundgående konstruktion når du de bästa fiskevattnen. Köp till motorfäste och du kan koppla på en elmotor.
Sea Eagle Luftkajak är en kvalitets kajak och en av världens största tillverkare av uppblåsbara kajaker sedan 1968. Produkterna tillverkas av högsta kvalitet i (Decitex 1100) med flera patenterade lösningar för att kunna leverera en så bra kajakupplevelse som möjligt. Materialet är supertufft och klarar hård behandling. Se filmen nedan: De flesta andra luftkajaker har ett extra hölje runt om eftersom innerringen är av sämre kvalitet. Det ger en högre vikt. En Sea Eagle behöver inget extra hölje eftersom kvalitén är så hög. Det ger en betydligt lägre vikt och bättre egenskaper.Sea Eagle Luftkajak är extremt stabil och du behöver inte vara rädd för att den ska välta. Därmed är det lätt att komma i och ur och du kan till och med stå upp och paddla som en SUP. Det här är kajaken för den vana paddlaren men också för nybörjaren som söker stabilitet.

OBS! Nedan är INSTRUKTIONSVIDEO på hur FastTrack sätts upp.
Högtrycksteknik gör kajaken rigid och stabil. En viktig del i upplevelsen är att man jobbar med högtrycksdurkar och en kölkontruktion som gör kajakerna extremt rigida och stabila. Detta för ett upplevelsen ska vara så nära en vanlig plastkajak som möjligt med egenskaper som gör att det är enkelt att hålla en kurs rakt fram. Det som annars är vanligt med luftkajaker är att tendensen är att dom viker sig på mitten p.g.a. vanliga luftdurkar som inte har samma lufttryck och motståndskraft. Detta kringgår man helt med Sea Eagles högtrycksdurk/köl. Den patenterade skrovformen är hemligheten till att båten är så extremt kursstabil.


Sea Eagle Luftkajak räknas som en av dom absolut bästa luftkajakerna på marknaden. Det tar ca 8 min att pumpa upp båten vilket gör att du snabbt är ute på sjön.

Med Sea Eagle FastTrack
kan du paddla långa avstånd med liten belastning p.g.a. låg vikt och hög kursstabilitet. Tar du bort fenan kan du även paddla i klass 2 forsar. Möjligheten att segla på undanvind är ett bra sätt att segla undan längre sträckor på den längre turen. Det går att nå farter upp mot 7 knop i en vinkel på upp till 45 grader med vinden akter ifrån.
385fta - FastTrackTM Pro Angler Package:
Passar 2 vuxna upp till (288 kg)

Erbjudande: 13.970:-/FRAKTFRITT
Ord.pris: 16.995:-

INGÅR: PRO Angler Package SE nedan:2x PRO Säten med hög rygg som ger en låg tyngdpunkt med bekväm sittställning och ger en högre prestanda. Tillverkad av termiskt gjutet skum. Ger mycket bra ryggstöd Den gjutna skumkonstruktionen ger dig en låg sittställning för maximal stabilitet i grovt vitvatten. Liten väska bak på ryggstödet för liten förvaring med dragkedja.


2x Asymetriska glasfiber paddlar, skedskonstruktionen möjliggör smidig paddling och jämna drag, vilket maximerar kraften från din paddling och de kräver mindre ansträngning per paddeltag. Delas i 4 delar med snap lås knappar. 244cm (AB40 double)


1x PUMP med specialdesign möjliggör låg ansträngning och snabb uppblåsning. Tillverkad med en pålitlig och stark aluminiumaxel. Den är utrustad med slang, infälld envägsventiladapter och en bekvämt, lätt synlig in-line tryckmätare. Pumpar upp till 11,6 psi.


1x Reparationskit


1x Bärväska för båten.


1x Skedda slide in.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

385fta - FastTrack Deluxe Solo Package:

Passar 2 vuxna upp till (288 kg)

Erbjudande: 11.990:-/FRAKTFRITT
Ord.pris: 14.995:-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

385fta - FastTrackTM - Angler

Swivel seat, Fishing Rig Package:
Passar 2 vuxna upp till (288 kg)

Vikt båt: 20 kg - Längd: 381 cm - Interiör: 353x46 cm - Ihoppackad: 91x38x51 cm - Chambers: 4 (port, starboard, keel, floor) - Tube Diameter: 24 cm - Air Valves: 4 recessed One Way - Pumpas upp: 7 min - Sömmar: Electronically Welded, Quadruple Overlappade sömmar - Material: 1100 Decitex Reinforced - Motor kapacitet: 34 lbs thrust electric (max engine weight 15 lbs = 6.80 kg) - Golv: Removable High Pressure Drop Stitch floor - Inflation Pressure: 3.2 psi

Whitewater Rating: Suitable upp till Klass II

Erbjudande: 13.970:-/FRAKTFRITT
Ord.pris: 16.995:-

INGÅR: 385fta FastTrack Angler, Swivel seat Fishing Rig Package:

OBS! Motorfäste INGÅR EJ finns som tillbehör, se nedan PRIS: 1.295:-1x Grön Swivel säte (snurrstol) Fish Rig. Blir helt platt ihopfälld. Väger 15 kg. Aluminium rambas, svängbart säte, två universal Scotty Rod hållaree med universella däckfästen och två 6ft quick release cinch nackremmar. En gång för montering, tar bara några minuter.


1x 7'10 "AB30 paddel, (240 cm tillverkade av aluminium och fibrylon). Asymmetrisk paddel med dubbla ändar är utmärkt för alla Sea Eagle kajaker, kanot paddelski modeller. Paddeln har aluminiumaxlar med Fibrylon-blad. 64° fjäderfunktion. Snäpplåsknappar för att koppla i 4 delar. Väger endast 2,62 lbs.


1x PUMP med specialdesign möjliggör låg ansträngning och snabb uppblåsning. Tillverkad med en pålitlig och stark aluminiumaxel. Den är utrustad med slang, infälld envägsventiladapter och en bekvämt, lätt synlig in-line tryckmätare. Pumpar upp till 11,6 psi.


1x Reparationskit


1x Bärväska för båten.


1x Skedda slide in.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Instruktionsvideo som beskriver hur man pumpar upp båten: http://youtu.be/I3UbOhLz8L4
(motorfästet är ett tillval)

Se gärna filmen som visar hur slitstark Sea Eagle Decitex 1100 är: http://youtu.be/IqMPFNAmMM4
(klarar fiskkrokar, hårda slag, sol och saltvatten)


TILLBEHÖR:

Motorfäste för elmotor max 55 Lbs: 1.295:-

----------------------------------------------------------------------------Segel: Ger en fart upp till 7 knop på undanvind och upp till 45 grader med vinden akterifrån. Packas lätt undan och tar minimalt med plats.
Se film: http://youtu.be/UvuGIepLwnIScotty Spöhållare per st. 395:-


Uppblåsbar Kudde
PRIS:
368:-

Uppblåsbar kudde för Pro-sits, man sitter högre. Lämplig för alla Explorer och Fast Tracks med Pro-platser. Stor komfort och stöd.Elektrisk pump exkl (12v batteri)

PRIS i samband med båtköp: 1100:-

PRIS endast pump: 1400:-Fritidsportalen AB - Barnvagnar - Outdoor - Båt  -  Tlf. 08-77 77 200  -  E-mail: info@fritidsportalen.se  -  Org.nr: 556676-4451