Välj kategorier: Sök produkt:
 
Kundvagnen är tom!  
 

Produktlista
BARN - BARNVAGNAR
BÅTLIV-Kajak-Kanot
Sea Eagle uppblåsbara BÅTAR
SOLGLASÖGON Sunread Bifokala
SUP Stand Up Paddleboard - Sea Eagle
Sea Eagle uppblåsbara KAJAKER
Sea Eagle uppblåsbar KANOT
Sea Eagle uppblåsbara Fiskebåtar KAMPANJ
NoTool Båtställningar
ABNET Rengöring

OUTDOOR Camping

NyhetsBlogg

Thule Chariot Cross 1, 2
Thule Chariot CAB 2
Thule Chariot Corsaire 2
Thule Chariot LITE 1
Thule Chariot LITE 2

Thule Chariot SPORT 1
Thule Chariot SPORT 2

Thule Coaster XT

Cykelvagn HAMAX

Nordic Cab Active

Nordic Cab URBAN
Nordic Cab EXPLORER
Nordic Cab FILMER
Nordic Cab TILLBEHÖR

Visa Kundvagn
Till Startsida

Kundtjänst
Kundtjänst/Teleorder
Nyhetsbrev-/Kundklubb
Köpvillkor
Kontakta oss
Företagsuppgifter
Login Avtalskunder

LÄNKAR
BLOCKET-BUTIKEN
FACEBOOK

Alla priser
är inkl. moms

EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron Kreditor (SE)
Wave Slider 4ftBeställning:
 

Lägg varan i kundvagnen!
(den kan tas bort senare)

Wave Slider inkl:

OBS! Denna produkt BETALAS i FÖRSKOTT: i Butik, direkt bankgiro, Kortbetalning, Swish. (EJ delbet. Klarna el. faktura)

Beskrivning:

Sea Eagle Wave Slider 4ft
Från det betalning har kommit oss till handa tar det ca 10-14 dagar innan leverans.


Nya Sea Eagle Wave Slider är en 4 fot/121.92 m uppblåsbar vattensport bräda som packas ihop till endast 1/6th av sin fullt uppblåsbara storlek - vilket gör den enkel att lagra, transportera och är snabb att sätta upp för användning.

Den uppblåsbara Drop Stitch konstruktionen gör det möjligt för denna bräda att bli uppblåst upp till hela 10psi vilket ger en otroligt styv bräda, samtidigt som det ger tillräckligt med flexibilitet för vågor och mjukhet för att förhindra skador som orsakas av traditionella styva hårda brädor.
Wave Slider
tar kul till en helt ny nyvå! Denna uppblåsbara bräda är en glädjespridare för både vuxna och barn. Oavsett om du väljer spänning i vågor eller njutbart flytande så är den här lilla 4 fots brädan något du inte kan lämna hemmet utan.
Säg adjö till att behöva packa med dig brädor som tar plats, Wave Slider packas ner till endast 1/6 av sin uppblåsbara storlek vilket innebär att kan packa 6 ouppblåsta brädor i samma utrymme som det skulle ta att packa två jämförbara styva brädor av liknande stil.

*OBS Wave Slider är inte till för bogsering.

PAKET: Pump och reparationskit. 3.600:-
Pump:
In-line, lätt synlig tryckmätare. Dubbelverkan (uppblåsar både upp och ner).
Steg 1 blåser upp till 5,8 psi
Steg 2 blåser automatiskt upp över 5,8 psi och kapacitet 11,6 psi.
Denna pumps specialdesign möjliggör låg ansträngning och snabb inflation. Tillverkad med en pålitlig och stark aluminiumaxel. Den är utrustad med slang, infälld envägsventiladapter och en bekvämt, lätt synlig, in-line tryckmätare.
Reparationskit: för 1000 Denier PVC-båtar. Innehåller skrovreparationsmaterial, rör av lim och Halkey-Roberts ventilbytesverktyg.

Specifikation: 1 person, 109 kg / Vikt bräda: 5 kg / Längd: 122 cm / Bredd: 71 cm / Ouppblåst ca: 74 x 25 x 15 cm / Luftventiler: en väg / Uppblåsbar: mindre än 30 sekunder / Sömmar: fyrdubbla överlappning / Material: 1100 Decitex förstärkt "Drop Stitch" / Tjocklek: 8 cm / Lufttryck: upp till 10psi

Rostfritt stål D-ring för handledsanslutning, 3 praktiska grepphandtag och mjukt EVA-skum (Swirl Design Deck Pad). Med tre praktiska grepphandtag att välja mellan och ett mjukt EVA-skum för komfort, är du säker på att kunna njuta i timmar och ha oändligt kul. En D-ring av rostfritt stål har gjorts för fastsättning av armbandsslangen.
Två stor flyttbara skäddor för bättre prestanda. Perfekt för surfning på vågor eller utförande av avancerade manövrer och tricks. Ingen tvekan om att hänga ute i det gröna och utföra snygga tricks är skoj. Med dessa två stora skäddor varde 4"djupax5 3/4" breda, så är du säker på att köra Wave Slider exakt dit du önskar åka.
Skäddorna lossar enkelt genom att skjuta på och av.


Fritidsportalen AB - Barnvagnar - Outdoor - Båt  -  Tlf. 08-77 77 200  -  E-mail: info@fritidsportalen.se  -  Org.nr: 556676-4451